Reviews

Reviews

Jacqueline24-05-2018

Onze zoon toen 3 jaar oud altijd verkouden en benauwd.

 

 Bedankt Martine!!

 

Onze jongste zoon was ruim 3 jaar toen hij Martine kwam, we waren in het ziekenhuis geweest bij de kinderarts. Nadat hij altijd heel erg verkouden en benauwd, hij bleef er soms bijna in. Na een doorverwijzing van de huisarts kwamen we bij de kinderarts, hij kreeg pufjes. Maar voor ons gevoel hielp dit niet en we kregen het advies om hier mee door te gaan, maar er zit prednisolon en allerlei andere, voor ons gevoel schadelijke stoffen in, voor onze zoon. Wij kwamen toen bij Martine terecht. Zij heeft hem doorgemeten en gekeken wat hij nodig had, het zat hem in zijn innerlijke weerstand, we kregen homeopathische middelen mee om te gebruiken, binnen een week hadden we een ander kind!! Hij is nooit meer benauwd geweest, we zijn nog een aantal keren terug geweest, voor een her-meting, kreeg nog een keer draadjes mee om op zijn lichaam te dragen en nu is hij klaar, hij is nu bijna 6 jaar.

Na onze goede ervaringen met onze jongste zoon kwamen we ook met onze dochter bij Martine terecht, ze kreeg onverklaarbare vlekjes die enorm jeukten, het was volgens de huisarts zonne-allergie. Ze kreeg hiervoor een hormoonzalf, ook dit is natuurlijk schadelijk als je dit langere tijd gebruikt. Dus we bewandelden opnieuw de weg naar  Uffelte en opnieuw met goed gevolg. Martine gaf ook aan dat ze onrustig sliep en dat klopt, ze slaapt heel licht en wordt vaak niet uitgerust wakker. Ook zij werd doorgemeten en kreeg het advies om draadjes te dragen en nog een homeopathisch middel. We hebben inmiddels een groot deel van de zomer achter ons liggen en we hebben nog geen vlekjes weer gezien en ook slaapt ze een stuk beter en wordt uitgerust wakker.

 

Wij zijn dus ontzetten blij dat we de weg naar Martine hebben gevonden en wij bevelen haar ook aan andere mensen aan als ze niet meer weten wat ze moeten doen!!

 

Groeten,

Fam. Vredeveld

Pesse

Lees meer

Arjan Zwolle24-05-2018

Behandeling van Lyme: 08 oktober 2015

 

Mijn ervaring bij de behandeling van Lyme d.m.v. Fotonentherapie bij Martine Sira.

 

In 2011 had ik een teek gehad en de Borrelia bacterie wat Lyme kan veroorzaken was positief in mijn bloed.

 

Ik ben voor het eerst gekomen bij Martine Sira op 27 mei 2015 doordat ik al langere tijd  enorme vermoeidheidsklachten had, aanhoudende zeurende pijn in de schouders en elleboog die maar niet overgingen, pijn in de rug, en soms had ik een druk in het gebied van mijn hart.  Ik heb mij goed gehouden aan de voorschriften van Martine en haar collega wat goed te doen was.

 

Ik ben totaal 13 x geweest in het centrum bij Martine en het is mij goed bevallen. Ik ben super blij dat ik weer fit en vitaal ben en dat ik mijn werk weer goed kan doen. In januari 2015 doe ik een check up, ik laat mij dan weer opnieuw doormeten en dan afwachten of Martine nog iets vinden kan.

 

Nu mei 2018: een aantal keren per jaar ga ik naar Martine Sira voor een check-up voor mijn LYME. Mijn Lyme-symptomen zijn nog steeds verdwenen en heb werkelijk nergens meer last van.

Top Martine, ben heel blij met jouw behandelmethode.  

 

Dhr. A. uit Nijeveen.

 

Lees meer

H. Smeenk24-05-2018

TENNISARM

 
Beste Martine
Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor het succesvol behandelen van mijn (tennis) arm.Na lange tijd last van een pijnlijke rechter elleboog heeft de behandeling met het nieuwe bioresonantie-apparaat de trikombin zijn vruchten afgeworpen.
Ik kan weer pijnvrij tennissen en op het werk kan ik ook weer alle handelingen zonder last uitvoeren.

De behandeling heb ik gehad in maart 2017. Nu ruim een jaar later mei 2018 ben ik nog steeds pijnvrij ook tijdens tennis.


Nogmaals Bedankt


H Smeenk
Coevorden


Lees meer

H. Bloemers24-05-2018

Bericht inhoud: behandeling van LYME


H. Bloemers, Klassiek homeopaat te Gorssel


Fotonentherapie wordt niet overal op gelijke wijzen toegepast. Dat is mij zelf wel duidelijk geworden.
Martine heeft in de loop van de jaren haar eigen specifieke manier van werken ontwikkeld.
Vooral op het gebied van de ziekte van Lyme loopt zij voorop. Het was voor mij werkelijk verbazingwekkend hoe snel ik door haar behandelingen vooruit ben gegaan.
Haar manier van diagnosticeren is uitgebreid en zorgvuldig. De fotonen behandelingen in combinatie van bioresonantie therapie en eventuele mineralen/kruiden supplementen zijn uniek op dit gebied.
Het lijkt nu werkelijk een reclamepraatje. Misschien is het dat nu ook wel. Dat is niet erg, want ik wil mijn bijzondere ervaring met jullie delen. En misschien kan het jullie zoektocht verkorten. Ik was namelijk ruim een jaar verder voordat ik bij haar terecht kwam.
Het is alternatief, dat klopt. Heel alternatief! Maar ik zou zeggen: probeer het, ervaar het en kom dan met een oordeel. Het heeft mij in ieder geval goed gedaan en mijn gezondheid teruggegeven.
Martine bedankt!

Lees meer

A. Tessel24-05-2018

Ha Martine,

 

 Vorige week maandagmiddag ben ik begonnen met de medicatie voor de parasiet (strongyloides). Op 2 dagen achtereen moest ik 5 tabletjes (Stromectol) slikken, op hetzelfde tijdstip. 2 Uur daarvoor en daarna mocht ik niet eten. Een makkelijke kuur, dus.

Dinsdagochtend werd ik wakker zonder pijnlijke hals en nek. Ik was daar heel verbaasd over omdat ik de laatste tijd dacht dat die pijn door de Lyme veroorzaakt werd (alhoewel die pijn begon kort nadat ik in Thailand aankwam, dus dat duidt toch weer op die parasiet). 

Het voelde als een wonder. Dat bleef zo tot zaterdag, toen voelde mijn nek weer een beetje stijf. Maar geen pijn. Dat is zo gebleven tot nu toe. Met dit resultaat ben ik zo blij! De pijn is weg en dat is zo'n verademing. Mogelijk dat die stijfheid bij mijn leeftijd hoort. Tevens heb ik het gevoel dat ik weer wat meer energie heb. Al met al ben ik heel blij met hoe ik me nu voel, want het is een heel groot verschil met de pijn die ik steeds had.

Of ik nu nog Lyme-klachten heb, dat weet ik niet. (Je zei namelijk: eerst die parasiet bestrijden, dan kan ik de Lyme aanpakken). Het lijkt me het beste dat ik eerst eens de komende maanden kijk hoe ik me blijf voelen. Zoals je weet probeer ik het het liefst op eigen kracht. Als ik denk dat het toch nodig is om naar je toe te gaan omdat ik weer heel moe ben of pijn heb, dan meld ik me. Dan kom ik weer graag licht/energie halen.

 

Nogmaals heel erg bedankt dat je bij mij die parasiet hebt gevonden. Daar ben ik zo blij mee. Zonder jou zou ik de rest van mijn leven pijn in mijn nek en hals hebben gehad. En altijd maar moe zijn geweest. Je bent een wonder!. Een genie!

Liefs, Anna.

Lees meer

M. van de Scheer24-05-2018

Hoi Martine,

 

Ik zou je nog even laten weten hoe het staat met de keelpijn.

Het is echt ongelofelijk maar toen ik bij je weg reed was het al een groot stuk minder.

De dag erna ook niet verder terug gekomen.

 

Gewoon voor 95% weg was het, nu is ook de laatste 5% weg dus ik vindt het super!!

 

Bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

M. van de Scheer

 

Lees meer

Joke uit Zuidwolde24-05-2018

Gezondheidsklacht waarvoor ik naar Martine Sira ging op 19 april 2018:

Uitgeblust, naar gevoel in hoofd, slechte concentratie, soort kiespijn rechts in mijn hoofd.

Martine kwam snel met de uitslag tijdens het consult en haar meeting: Salmonella in mijn darmen, de symptomen die zij benoemde klopte precies.  

Vanaf de behandeling met haar Bioresonantie en Fotonen apparatuur knapte ik met een paar dagen al zoveel op, dat ik overal weer zin in kreeg en meer energie dan daarvoor had.

Ik ben met mijn man pas anderhalve week op vakantie geweest met de camper en heb weer volop energie. 

Gelukkig ben ik weer fit genoeg, om veel te fietsen.

Dank Martine voor de goede behandeling

 

Lees meer

R. Schregardus uit Zutphen24-03-2018

Martine omstreeks 18 juni 2014 stuurde je mij draden na een diagnose van Lyme op afstand n.a.v. mijn haarlok. Die ben ik gaan gebruiken volgens jouw aanwijzingen, voor beide kwalen ben ik aan het eind. Je had gelijk, dat ik weer veel meer energie zou krijgen. de afgelopen weken heb ik hoogst zelfden nog een middagdutje hoeven doen en mijn stemming is weer licht en evenwichtig.

Lees meer

Anoniem23-03-2018

LYME: Bijna 20 jr. heb ik met vemoeidheid en gewrichtsklachten rondgelopen. Als kind heb ik een teke-beet gehad met als gevolg een bloedvergiftiging. Heb toen een kuurtje gekregen v.d. dokter en daarmee moest het klaar zijn. Jaren later bleek uit bloedonderzoek dat er nog Lyme sporen in mijn bloed zaten.

Lees meer

Anoniem23-03-2018

10 juni 2012 Martine intens bedankt voor jou behandeling. Ik voelde jouw geloof in mijn heling en werd kalm.

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Met liefde gemaakt door Therapeuten Website