Jacqueline

Onze zoon toen 3 jaar oud altijd verkouden en benauwd.

 

 Bedankt Martine!!

 

Onze jongste zoon was ruim 3 jaar toen hij Martine kwam, we waren in het ziekenhuis geweest bij de kinderarts. Nadat hij altijd heel erg verkouden en benauwd, hij bleef er soms bijna in. Na een doorverwijzing van de huisarts kwamen we bij de kinderarts, hij kreeg pufjes. Maar voor ons gevoel hielp dit niet en we kregen het advies om hier mee door te gaan, maar er zit prednisolon en allerlei andere, voor ons gevoel schadelijke stoffen in, voor onze zoon. Wij kwamen toen bij Martine terecht. Zij heeft hem doorgemeten en gekeken wat hij nodig had, het zat hem in zijn innerlijke weerstand, we kregen homeopathische middelen mee om te gebruiken, binnen een week hadden we een ander kind!! Hij is nooit meer benauwd geweest, we zijn nog een aantal keren terug geweest, voor een her-meting, kreeg nog een keer draadjes mee om op zijn lichaam te dragen en nu is hij klaar, hij is nu bijna 6 jaar.

Na onze goede ervaringen met onze jongste zoon kwamen we ook met onze dochter bij Martine terecht, ze kreeg onverklaarbare vlekjes die enorm jeukten, het was volgens de huisarts zonne-allergie. Ze kreeg hiervoor een hormoonzalf, ook dit is natuurlijk schadelijk als je dit langere tijd gebruikt. Dus we bewandelden opnieuw de weg naar  Uffelte en opnieuw met goed gevolg. Martine gaf ook aan dat ze onrustig sliep en dat klopt, ze slaapt heel licht en wordt vaak niet uitgerust wakker. Ook zij werd doorgemeten en kreeg het advies om draadjes te dragen en nog een homeopathisch middel. We hebben inmiddels een groot deel van de zomer achter ons liggen en we hebben nog geen vlekjes weer gezien en ook slaapt ze een stuk beter en wordt uitgerust wakker.

 

Wij zijn dus ontzetten blij dat we de weg naar Martine hebben gevonden en wij bevelen haar ook aan andere mensen aan als ze niet meer weten wat ze moeten doen!!

 

Groeten,

Fam. Vredeveld

Pesse


CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte