A. Tessel

Ha Martine,

 

 Vorige week maandagmiddag ben ik begonnen met de medicatie voor de parasiet (strongyloides). Op 2 dagen achtereen moest ik 5 tabletjes (Stromectol) slikken, op hetzelfde tijdstip. 2 Uur daarvoor en daarna mocht ik niet eten. Een makkelijke kuur, dus.

Dinsdagochtend werd ik wakker zonder pijnlijke hals en nek. Ik was daar heel verbaasd over omdat ik de laatste tijd dacht dat die pijn door de Lyme veroorzaakt werd (alhoewel die pijn begon kort nadat ik in Thailand aankwam, dus dat duidt toch weer op die parasiet). 

Het voelde als een wonder. Dat bleef zo tot zaterdag, toen voelde mijn nek weer een beetje stijf. Maar geen pijn. Dat is zo gebleven tot nu toe. Met dit resultaat ben ik zo blij! De pijn is weg en dat is zo'n verademing. Mogelijk dat die stijfheid bij mijn leeftijd hoort. Tevens heb ik het gevoel dat ik weer wat meer energie heb. Al met al ben ik heel blij met hoe ik me nu voel, want het is een heel groot verschil met de pijn die ik steeds had.

Of ik nu nog Lyme-klachten heb, dat weet ik niet. (Je zei namelijk: eerst die parasiet bestrijden, dan kan ik de Lyme aanpakken). Het lijkt me het beste dat ik eerst eens de komende maanden kijk hoe ik me blijf voelen. Zoals je weet probeer ik het het liefst op eigen kracht. Als ik denk dat het toch nodig is om naar je toe te gaan omdat ik weer heel moe ben of pijn heb, dan meld ik me. Dan kom ik weer graag licht/energie halen.

 

Nogmaals heel erg bedankt dat je bij mij die parasiet hebt gevonden. Daar ben ik zo blij mee. Zonder jou zou ik de rest van mijn leven pijn in mijn nek en hals hebben gehad. En altijd maar moe zijn geweest. Je bent een wonder!. Een genie!

Liefs, Anna.


CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte