Therapie ondersteunende middelen

Bioresonantie therapiedraden.

Het leven is een en al vibratie. Ritmen (frequenties) zijn van fundamenteel belang voor al het leven. Ons leven omvat een oneindig scala aan ritmen.

Substantieel onderzoek heeft het bestaan blootgelegd van een diepe verbondenheid van deze ritmen (frequenties) met onze emoties, gedachten en psychosociale gedrag. Het besef dat ritmen bio-informatie overdragen en daarmee een breed scala aan functies kunnen beheersen, inclusief die essentieel zijn voor gezondheid en welbevinden.

Wat je denkt dat ben je

Gedachten hebben trillingen en planten zich voort in ons fijnstoffelijke lichaam en geven van daaruit hun reacties naar het fysieke lichaam. Ook buiten ons lichaam kunnen trillingen opgevangen worden door anderen en daar positieve of negatieve reacties teweegbrengen. Hier past daarom het gezegde: “wat je zaait zul je oogsten”.

Niet alleen onze gedachten zijn trillingen maar ons hele lichaam is één grote vibrerende massa die bestaat uit een grote menigte moleculen met hun atomen en de daaromheen bewegende deeltjes die allerlei verschillende trillingen teweegbrengen. De trillingen afkomstig uit de psyche werken in op het fysieke lichaam en omgekeerd werken de trillingen van het fysieke lichaam in op onze psyche.

“Willen we werkelijk gezond zijn, dan zullen we óók aandacht moeten besteden aan onze gedachtepatronen, dat wat we eten en drinken en hoe we ons kleden”.

Er zijn vele andere oorzaken van ziekten zoals milieu-oorzaken, voedselbewerkingsmethoden, genetische afwijkingen, parasitaire belastingen, virale en bacteriële infecties, trauma’s van fysieke of psychische oorsprong, energetische vervuiling door elektromagnetische straling van computers, TV, elektrische apparaten die negatieve energie afgeven aan de omgeving (zoals wifi) en aardstralen.

Bioresonantie therapiedraden als informatiedrager:

Deze remedie bestaat uit een elektro-magnetisch opgeladen (trilling van een element, vitamine, mineraal of iets anders) koperdraad.

Deze specifieke trillingen kàn tegenwicht bieden aan ziekteveroorzakers zoals bacteriën of virussen.

"Opvliegers" tijdens de overgang of spataderen kunt u makkelijk thuis behandelen.

Tevens is het mogelijk met specifieke trillingen organen te vitaliseren en de hormoonhuishouding te reguleren zodat in de meeste gevallen "opvliegers" tijdens de overgang doen afnemen tot een minimum.

Spataderen: wij zijn tot de ontdekking gekomen dat spataderen ook goed te behandelen zijn met deze methode. U kunt hiervoor een gratis proefset "Spataderen" aanvragen voor 15 dagen om te ervaren of deze methode ook bij u aanslaat.

Toepassing en de werking van de Bioresonantie therapiedraden:

Het therapie ondersteunende middel in de vorm van een koperdraadje wordt 3, 4 tot soms 5 dagen (dit is voor iedereen verschillend, u ervaart het meestal zelf als het draadje is uitgewerkt) lang, 24 uur gedragen op de huid. Dit kan door het vast te plakken met een stukje leukopor, op de buik of binnenkant van uw arm is één van de mogelijkheden. Of draag het draadje in een sok, in de bh of hang het aan een kettinkje of armband. Let op! De binnenkant van het draad is van koper, dus de uiteinden zijn scherp voor de huid. Deze uiteinden dient u af te plakken met leukopor of iets dergelijks.

De trillingen in deze Bioresonantie therapiedraden zijn veilig en horen van nature in het trillingsveld thuis van mens en dier. Het kan het totale trillingsveld van mens of dier versterken waardoor in vele gevallen mogelijk is dat u sneller herstelt van bacteriële infecties, "opvliegers" tijdens de overgang of spataderen die opgezwollen of pijnlijk zijn. Hierop kan nooit rechten worden verleend omdat het bij de ene persoon het wel aanslaat en bij de ander niet.

Kuur:

Meestal wordt begonnen met een kuur van 7 a 8 draden, slaat dit Bioresonantie therapiedraad aan die voor u is uitgekozen of die u zelf heeft uitgekozen en nemen uw symptomen in eerste instantie toe, neem dan contact op met het CVIG.

Effect of reactie van de Bioresonantie therapiedraden:

Het is mogelijk dat u deze ondersteunende middelen als belastend ervaart wanneer u deze 24 uur draagt. Krijgt u reacties zoals enorme vermoeidheid en/of o.a. meer pijn, dan heeft dit meestal te maken dat u slecht of moeizaam kan ontgiften vanuit uw lymfesysteem, nieren en/of lever. Ziektekiemen kunnen doven waardoor er giftige stoffen vrij kunnen komen die niet altijd door het lichaam verwerkt of afgevoerd kunnen worden. Drink iets meer water dan u gewend bent. Nooit meer dan 1 1/2 liter per dag.

Bij zeer gevoelige mensen adviseer ik de draden niet langer dan 10 uur per dag of nacht te laten dragen. U kunt de draden dan langer gebruiken dan de gebruikelijke periode die aangegeven wordt.

De reguliere geneeskunde heeft nog geen antwoord op de stralingsziekten van deze tijd. Energetische vervuiling zorgt continu voor verwoesting van levende organismen. Door de technologie van micro-elementen kunnen gedegenereerde levende organismen weer energetisch opgewaardeerd worden en teruggebracht naar hun eigen, natuurlijke frequentieveld. Daardoor kan een zwak immuunsysteem opnieuw vitaal functioneren.

De micro-elementen zijn ontvangers en zenders van kosmische energie die de aarde bereikt via trilling.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte