Behandelingen (protocol) van het CVIG

In het CVIG worden vele frequenties gebruikt en toegepast d.m.v. Fotonen/Laser/Magneetveld en Bioresonantie apparatuur.

Frequenties en Licht spelen een belangrijke rol in het menselijk lichaam. Met deze trillingsmechanisme kunnen we onze cellulaire dynamiek herstellen en het zelfgenezende vermogen versterken.

“Fotonen behandelingen toegepast d.m.v. de juiste apparatuur heeft de mensheid het grote geschenk gegeven zichzelf weer in het eigen licht te kunnen zien”.

Martine Sira van het CVIG heeft een uniek behandelprotocol samen gesteld voor het behandelen (van de restverschijnselen) van de Ziekte van Lyme, zelfs na gebruik van antibiotica.

Tijdens uw 1e consult/intake  wordt u doorgemeten in de praktijk d.m.v. Kinesiologie (spiertesten), de Biotensor en Bioresonantie apparatuur. Afhankelijk van de uitslag wordt u met regelmaat 1 x in de 7 - 14 of 21 dagen behandeld in het CVIG met Fotonen (Hyperfoton 3D) en 2 Bionic apparaten i.c.m. specifieke bioresonantie-apparatuur om de Ziekte van Lyme grondig aan te pakken.

Martine probeert bij ieder individu tot een zo diepgaand mogelijke oplossing te komen van de vele lichamelijke en geestelijke ongemakken die de ziekte van Lyme met zich meebrengt. Deze behandeling heeft zich in de loop van de jaren bewezen door een hoog slagingspercentage.

We behandelen in de praktijk met diverse apparatuur en/of de volgende methoden:

  • Hyperfoton 3D
  • Bioresonantie-therapie
  • Magneetveld-therapie
  • Bionic 880
  • Therapie ondersteunende middelen d.m.v.  koperdraden.
  • Mars van Bruce Copen
  • Supplementen, indien écht noodzakelijk.
  • pH balans zie voor uitleg op deze site onder “Jezelf ontzuren”.

Natuurgeneeskunde is een aanvullende therapiemogelijkheid in de reguliere zorg. Aan de basis ligt het zelfgenezende vermogen van de mens, dat gereactiveerd kan worden.

N.b. Bij twijfel over uw ziekte of aandoening op lichamelijk of geestelijk gebied, raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts of specialist. CVIG kan u alleen in behandeling nemen nadat u een diagnose heeft gekregen van uw behandelend arts of specialist. Onze adviezen of behandelingen zijn géén vervanging voor medische hulp.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Met liefde gemaakt door Therapeuten Website