Gratis proefset tegen Opvliegers

De overgang of wel menopauze vormt voor de meeste vrouwen een buitengewoon moeilijke levensfase en is vaak met veel lichamelijke en geestelijke ongemakken verbonden.

Veel vrouwen hebben ervaren dat de meeste middelen tegen “opvliegers” tijdens de overgang niet werken. Het is in sommige gevallen mogelijk de hormoonhuishouding te reguleren met bioresonantie therapie in de vorm van koperdraden die u op uw lichaam draagt. Meer informatie over deze methode vindt u hier.

De bedoeling is dat het draadje de huid raakt. U draagt 1 draadje voor 4 dagen èn 4 nachten. Na 4 dagen en 4 nachten gooit u het 1e draadje weg en pakt u het 2e draadje, deze draagt u wederom voor vier etmalen. Bij het douchen legt u tijdelijk het draadje opzij. Deze proefset biedt u 4 draadjes, voldoende voor een periode van 16 dagen en nachten.

Aartje

Dames in de overgang let op! Ik had heel veel last van opvliegers, zweten en hartkloppingen, tot ik de site van Martine Sira tegenkwam. Martine heeft een natuurgeneeskunde praktijk en via haar heb ik draadjes gekregen die ik ben gaan dragen. Na een aantal dagen merkte ik al het verschil. De opvliegers werden minder. Ik kan het iedereen in de overgang aanbevelen. Kijk eens op haar site: info@cvig.nl en daar kun je een gratis proefpakketje draadjes bestellen, meer over haar praktijk lezen en ervaringen van andere mensen. Dank je Martine.

Mevrouw de Boer

Ik heb vorige week een proefpakketje van je ontvangen. Hartelijk dank hiervoor.
De opvliegers zijn afgenomen, ik slaap veel beter en dat is natuurlijk heel fijn. Ik wil er graag mee doorgaan!!!
Hartelijke groet en bedankt!

Jacqueline

Ik zal mij eerst even voorstellen,
Toen Hans hoorde dat ik last van opvliegers had zei hij meteen: "Jacq, dan heb ik wat voor jou dat neem ik voor je mee. Want mijn zusje heeft daar iets voor." Ik dacht ik laat mij verrassen, ben namelijk een nuchter persoon en toen ik de draadjes zag, was ik ook wat sceptisch en ben daar eerlijk in. Ik ben verpleegkundige en voornamelijk in mijn nachtdienst heb ik er veel last van OPVLIEGERS!!!. Ik zei ook tegen Hans: "Ik test ze uit als ik nachtdiensten draai."
Op het moment zit ik in de nachtdienst, de eerste 2 nachten zonder draadje. Veel last van opvliegers. De afgelopen 2 nachten heb ik het draadje in mijn bh gestopt en was verbaasd. Had zeker meer dan de helft minder opvliegers en ze waren minder heftig. Gisteren had ik er 4 en vannacht maar 2. Tijdens het slapen had ik het op mijn been vastgeplakt en GÉÉN zweet aanval. Echt onvoorstelbaar!
Ik, de nuchtere Fries, wilde je dit laten  weten. Enorm bedankt!!!

Mevrouw de Bijker

Beste Martine, bedankt voor de tip. Ik kom al jaren bij jou in de praktijk voor als ik een klacht heb. Nu laatst vertelde ik jou over mijn nachtelijke zweetbuien door de overgang. Ik plakte een draadje aan de binnenkant van mijn bovenarm en ik kon het haast niet geloven, geen opvliegers meer gehad. Elke 5e dag plak ik netjes een nieuw draadje. Martine, ik ga hier voorlopig mee door. Nogmaals enorm bedankt voor deze simpele oplossing.

Yvonne

Opvliegers langzaam verdwenen: bij deze wil ik melden, dat het proefpakketje “overgangsdraadjes” mij zeer zeker weten enorm bevalt. Vanaf het eerste draadje had ik al minder opvliegers, maar bij het dragen van het 4e draadje heb ik compleet geen opvlieger meer gehad. Hierdoor slaap ik beter en heb meer energie. Graag ga ik door met het dragen van deze draadjes. Martine bedankt voor jouw hulp.

Marieke

Ik gebruik nu een tijdje de draadjes van jou tegen mijn opvliegers die door de overgang veroorzaakt worden. Ik moet zeggen dat het na een paar dagen al te merken was. De opvliegers zijn een stuk minder geworden en zijn ook niet zo hevig meer. Wat vooral heerlijk is is dat ik weer een nacht door kan slapen en niet meer zo vaak wakker wordt door de opvliegers of mijn bed uitdrijf doordat ik kletsnat van het zweten ben. Wat weer het resultaat oplevert van minder moe zijn en meer energie hebben. Ik kan het iedere vrouw aanraden die last heeft van de overgang om de draadjes te gaan gebruiken.

Harry

Ik ben geen vrouw, maar heb wel last van opvliegers vooral in de nachten. Ik werd geattendeerd door mijn vrouw op het proefsetje overgangsdraadjes. Bij mezelf dacht ik: Äch ja, het kost niets en ga het gewoon proberen." Maar het resultaat is ongelofelijk, mijn nachtelijke zweetbuien zijn verdwenen. Ik heb, na het 3e proefdraadje, direct een setje voor een maand besteld. Ik voel mij sinds het dragen van deze draadjes stukken fitter, omdat ik nu in één keer door kan slapen. Bedankt voor jullie goede werk!

 

Vraag nu jouw gratis proefset aan!

De proefset bevat 4 draden, voldoende voor een proefperiode van 16 dagen.

Vraag jouw proefsetje aan door een e-mail te sturen naar bestellingen@cvig.nl
Vermeld in deze e-mail in ieder geval uw naam en adresgegevens.

Mocht u een positief resultaat ervaren tijdens de proefperiode en uw "opvliegers" tijdens de overgang nemen af, dan bieden wij u een set van 8 draden voor slechts €29,95 + € 4,95 order- en verzendkosten. Deze draden zijn zo'n 17 centimeter per stuk. Acht draden zijn voldoende voor één maand.

Nb: niet alle opvliegers hebben te maken met overgangsklachten. Dit kan ook een andere oorzaak hebben. Neem bij twijfel altijd contact op met uw huisarts.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut * Voor afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op maandagen en woensdagen
tussen 9.00 en 13.30 uur.

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte